"Vino se stvara u vinogradu"
Obitelj Enjingi danas obrađuje 50 hektara vinograda na položajima Hrnjevac,Venje i Mitrovac u Kutjevačkom vinogorju.
Vinogradi, prosječne starosti 15 godina, podignuti su na osunčanim, južnim obroncima Krndije na izuzetnim ilovastim, pjeskovito-ilovastim i kamenitim tlima, na podlozi od škriljevca i granita. Vinogradi stariji od 35 godina brižno se čuvaju zbog izuzetne kvalitete koju daju, a novi nasadi se podižu u gustom sklopu, do 8500 trsova po hektaru.
Takav način uzgoja omogućava opterećenje manje od kilogram grožđa po trsu i postizanje visoke kvalitete vina. Niski prinosi, 7-8 tona po hektaru, a u specijalnim berbama (kasne berbe, izborne berbe) i manji od 5 tona po hektaru izvlače najbolje iz sorata graševine, rajnskog rizlinga, zweigelta, pinota crnog, pinota sivog, traminca mirisnog, sauvignona, cabernet sauvignona, merlota i rizvanca.
U želji da vina budu što vjerniji odraz tla, podneblja i tradicije, a također i izvor zdravlja za uživaoce, cijela proizvodnja je postavljena po ekološkim principima.
Izuzetno povoljni klimatski uvjeti, prirodno bogatstvo tla i racionalno gospodarenje omogućava proizvodnju bez upotrebe sintetskih mineralnih gnojiva, a od zaštitnih sredstava koriste se samo klasična sredstva, bakar i sumpor u minimalnim količinama.